ONTSPANNINGSMASSAGE / WELLNESSMASSAGE

Deze vorm van massage is simpelweg een weldadige communicatie tussen de handen van de masseur en het lichaam van de gemasseerde, met als doel lichaam en geest in balans te brengen.

In deze tijd zitten veel mensen achter de computer en werken vaak onder hoge prestatieverwachtingen van zichzelf en hun omgeving. Deze inspanningen worden bewust (maar vaak ook onbewust) geleverd. De problemen die daardoor ontstaan kunnen erg vervelend zijn en resulteren in klachten zoals een pijnlijke nek, hoofdpijn, zere schouders, vermoeide benen, pijnlijke onderrug en meer.

Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

U hoeft dus helemaal geen sporter te zijn om regelmatig bij ons een massage te ondergaan. Een massage is fysiek zeer ontspannend en bevordert ook de geestelijke rust.