HOTSTONEMASSAGE

Hotstone massage therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en kan je nadien veel energie geven. Na een legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Wat doet een hotstone massage met....
De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans en zorgt voor ultieme ontspanning van lichaam en geest.Contra-indicaties (geen behandeling bij):